25.11.2007 г., 8:30 ч.

Полудял 

  Поезия » Любовна
568 0 0

Не заключвай вратата...

тази нощ ще се промъкна при теб.

Остави отключено...

и не споменавай пред вашите,

че го правиш за мен. :)

Скъпа, може би това

ще бъде най-глупавото

обяснение в любов,

но истината е, че аз

съм влюбен, полудял по теб.

Зная, че ако не го направя

днес, никога няма да се реша

за това, просто чуй - "Обичам те",

а сега ще си вървя.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??