Не заключвай вратата...
тази нощ ще се промъкна при теб.
Остави отключено...
и не споменавай пред вашите,
че го правиш за мен. :)
Скъпа, може би това
ще бъде най-глупавото
обяснение в любов,
но истината е, че аз
съм влюбен, полудял по теб.
Зная, че ако не го направя
днес, никога няма да се реша
за това, просто чуй - "Обичам те",
а сега ще си вървя.
© Стеси All rights reserved.