5.07.2011 г., 20:33 ч.

Полугреховно 

  Поезия » Любовна
857 0 12

Любов във въздуха витае
(по принцип не е неприсъщо).

Навсякъде на грях ухае

и нищо вече не е същото.

О, съвест моя, ти недей ме хока!
Достатъчно сама се обвинявам.
Недей повтаря  колко съм жестока,
че ще сгреша... ще съжалявам!
Напук на теб ще се отдам на другия,
а после ще потъна в безразличие...
Ще се завърна там, където бурите
в семейното гнездо ме правят ничия.

© Валерия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??