18.06.2007 г., 9:40 ч.

Полунощ 

  Поезия
555 0 3
ПОЛУНОЩ

Нещо ми развали съня
и опитвам, да затворя очи.
Нервно се въртя,
но и тази нощ не ми се спи.

Навън кола минава
и с чудна светлина
стаята се озарява.

... Отново тишина...

Разбирам, стъпвайки на земята,
че съм сам с разума свой.
Далеч от на деня бързината,
всичко е потънало в покой.

Сега съм уверен.
Моята мощ е тук.
Никой няма власт над мен -
на враговете ми напук.

Улових мисълта,
караща ме да будувам.
Няма къде, да отлети тя.
Ще я нарисувам.

© Ники Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??