30.12.2013 г., 0:29 ч.  

Полярност 

  Поезия » Друга
520 0 0

Някога на пръсти ходеха,

от страх че някои ще ги чуе.

В погледа им имаше тъга.

 

Спомените прашни с щастие 

са заменени.

Една изгубена душа сред 

много други.

 

Дни изпълнени със самота

до фалшива радост.

 

Ледено сърце 

и стъклени очи.

Скрити в ангелски

криле.

                         Посветено на Петя Костадинова

© Катрин георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??