4.07.2017 г., 8:57 ч.

Помни ме 

  Поезия
232 3 9

Помнѝ ме! Дъха ми. Очите.
Зовѝ ме! Да дойда в нощта.
Кристали от моето име
ухажват луна със цветя.

Помнѝ ме! Добрия любовник.
Кажи ми! Такъв ли съм бил?
Букет от лалета отровни
животът за всеки е свил.

Помнѝ ме! Целувките. Огън.
Дари ме с магически свят.
Забравих прозорец отворен.
И брули ме тъжен прохлад.

Помнѝ ме! Красивия рицар.
Прости ми! Загинах със чест.
От думи фалшиви пронизан,
намерих в безкрая си... Теб.

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??