5.05.2006 г., 22:02 ч.

Помниш ли? 

  Поезия
644 0 1




Помниш ли небето синьо? Блясъка
в нашите очи?
Как в нощите невинно, говорехме
за своите мечти?


Помниш ли момичето наивно? Клетвите за вярност и любов?
И колко бързо и невинно ти избра друг начин на живот?


Помниш ли сълзите ми горещи? Разкъсаното от раздялата сърце?
Как остави ме сама със спомени зловещи... Сама с нашето небе...



© Жани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??