May 5, 2006, 10:02 PM

Помниш ли? 

  Poetry
646 0 1




Помниш ли небето синьо? Блясъка
в нашите очи?
Как в нощите невинно, говорехме
за своите мечти?


Помниш ли момичето наивно? Клетвите за вярност и любов?
И колко бързо и невинно ти избра друг начин на живот?


Помниш ли сълзите ми горещи? Разкъсаното от раздялата сърце?
Как остави ме сама със спомени зловещи... Сама с нашето небе...



© Жани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??