22.07.2015 г., 13:23 ч.

Помниш ли 

  Поезия » Бели стихове
1149 2 3

Помниш ли как започна всичко,

с един случаен поглед и една усмивка,

как страняхме и се търсихме...

 

Помниш ли, колко разстояния и време преодоляхме,

как се изпращахме и се чакахме,

но винаги се намирахме...

 

Помниш ли нашите стотици нощи,

сънливите ми очи сутрин,

рошавата главичка и "още пет минутки"...

 

Помниш ли как ти четях книга,

как гледахме филми завити с едно одеало

и как играехме игри, оставяйки те понякога да побеждаваш...

 

Помниш ли още как ухаеха цветята в нашето кафе,

магазинчето, което имахме в мечтите си

и ни изпълваше с надежда...

 

Помниш ли нашите неродени деца,

как бяхме щастливи само с мисълта за тях,

имената им... помниш ли...

 

Помниш ли, или времето заличи всичко,

време, как исках да спре,

как исках да уловим мига и да не го пускаме... Завинаги

 

Помниш ли

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??