20.02.2009 г., 15:40 ч.

Помниш ли ме 

  Поезия » Любовна
636 0 3
Помниш ли ме още,
мислиш ли за мен
в будните си нощи
или в тежък ден?
Исках да съм с тебе,
чаках те с надежда,
в отлитащото време,
но жребий ни отрежда
да сме разделени.
Споменът ме връща
в дните отлетели
на кратките ни срещи
и дългите раздели.
Нищо не е вечно
тука под небето.
Днес сме вече други,
скреж ни посребри,
само във сърцето
огън стар гори.
Още в мен живее
споменът за теб
и няма да изтлее.
Помниш ли ме още?

© Василена Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??