23.11.2016 г., 18:36 ч.

Помня 

  Поезия » Любовна
273 0 0

Как зовеш се, мила моя,
Име имаш ли дори?

 

Познавам те, сякаш от вечност,
а не съм те срещал май преди...

 

Но в погледа ти има нещо, има спомени за нас...

 

Дали помниш ме и ти, както спомних си те аз?

 

Отдавна беше, даже преди векове...

но устните ти вкусни помня, помня нежните ръце...

 

Помня как обичаше ме страстно,
дереше, хапеше дори!

 

А сега ме гледаш сякаш чужд съм, май днес друг е в твоите очи...

© Михаел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??