2.09.2011 г., 14:37 ч.

поне така съм чувал 

  Поезия » Друга
748 0 2

вали в града на хората

любезно подминаващи се

блъскащи се в лактите един на друг

с шумотевица шептене извинявай

„карнавален малък силует”
и повече отколкото успяваш

е повече отколкото да понесеш

дванадесет милиона лакътя

дванадесет милиона извинявай

по Трафалгар скуеър и Пикадили съркъс

казват че вали и парковете като футболни игрища

нямат как къде да те закрилят

само тичаш

или се усмихваш
(не в метрото)
там вали

„поне така съм чувал”

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??