4.08.2018 г., 9:32 ч.

Поне веднъж 

  Поезия » Любовна
545 1 0

Моя дръзка, забранена мечта,

Колко изгрева с теб не посрещнахме.

Може би е просто съдба.

Може би в очите на другите ще съм грешница.

 

Но те искам, искам до болка!

До лудост.

До отчаяние.

Животът е кратък, но… колкото толкова.

С теб да посрещнем поне едно лунно сияние.

 

Поне веднъж да бъда в ръцете ти,

Да спя на мъжката ти гръд.

За ден поне мое да е сърцето ти.

За час очите ми пак да искрят.

 

Моя дръзка, забранена любов.

Пътят до тебе е дълъг и труден.

Но вървя с надежда,

За миг поне в очите ти да потъна.

 

Автор: Полина Велчова

© Полина Велчова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??