Днес на цирк за пръв път бях
и си пони там видях.
Ех, че сладко малко конче!
Искам мое да е аз!
Ще му давам по бонбонче
и по вафличка на час.
Със любимото ми пони
неразделни ще сме двама.
Ще му купя панталони,
а за през нощта – пижама.
И нали ми е другарче,
ще лудуваме цял ден.
А пък после, кон макар че
е - ще спи в леглото с мен!
© Борко Бърборко Всички права запазени