6.11.2014 г., 1:04 ч.  

Понякога 

  Поезия
707 0 3

 

 

 

 

Понякога те нямам. 

И ръмя.

А в колко петолинии 

те имам!?

Понякога съм тъмна 

и сама.

И колко многоточия 

изтривам...

Понякога те губя 

като ден.

Ръцете стават сънища 

бездомни.

Дали съм тук? 

Дали ме има мен?

Прегръдката ни 

само ще запомни!




© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??