14.04.2007 г., 18:07 ч.

Понякога 

  Поезия
1196 0 3

 

Понякога съм много дързък с тебе
и сякаш си ми вечен враг,
не съм на себе си от ярост,
какъв бе този жребий пак!


Във мен са бури страховити
и чувства нежни пазени, защо, не знам,
по струна нежа ти засвири,
а аз попаднах като звяр в капан!


Сега не можеш да ме изоставиш,
ще трябва да ме съхраниш.
Любов безкрайна в мен отвори,
света е друг, ухаеш ми на рози,
до теб бих искал да заспя.


Понякога съм много дързък, ала,
намирам сили, моля се на Бог
да ми прости нехайство и обиди,
прости и ти за моя срамен грях!
Бъди до мен до сетния ни час!

© Нико Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??