16.04.2020 г., 19:43 ч.

Понякога 

  Поезия » Любовна
436 0 2

Понякога не свършва с гръм и трясък,  

а просто... тихичко си тръгва любовта, 

не гасне слънцето, стоят си и звездите, 

но празно е, а пак не си разбрал... 

 

Понякога в сърцето няма бури, 

сълзите - са изплакани отдавна.

Не нарушавай, моля, тишината,

днес, нямат смисъл твойте думи. 

 

И ще поискаш пак да ме прегърнеш.

Но мен ме няма. Вече съм далече.

Понякога разбираш, закъснял си,

човек не може вечно да прощава. 

 

Понякога за мене ще си спомняш

и ще ме търсиш пак сред непознати. 

Понякога ще искаш да се върнеш, 

ще бъде късно. Всичко ще е празно.

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??