27.08.2023 г., 7:35 ч.

Понякога 

  Поезия » Гражданска, Свободен стих, Друга
152 0 0

Понякога прибирам се във вкъщи

Но не се чувствам у дома 

Понякога прибирам се във вкъщи 

И скръб ми носи входната врата

 

Понякога завесите са тежки 

Не ще проникне в апартамента светлина

Понякога завесите са тежки 

Понякога завивам се през глава 

 

Понякога сълзите ми са сладки

Понякога горчива е питейната вода

Понякога не искам да съм вкъщи

Понякога не искам да съм у дома

© Мартин Карабиберов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??