24.01.2005 г., 16:05 ч.

Понякога 

  Поезия
3359 0 37
От толкова срещи и погледи, хора,
усмивки, измени, наивни лъжи,
понякога чувстваш на тръпки умора,
понякога просто отляво тежи.
След хиляди погледи, хора и срещи,
остават браздите от тежки ръце.
Понякога остри ръце на нечестен,
понякога, топли, на искрен човек.
Угасва звезда и си тръгва приятел.
В очите мъгла, но усмихваш се ти.
Понякога точно, когато не трябва,
понякога просто, защото боли.
Отново сам срещнал очите на мрака,
повтаряш и име, и спомен, и стих…
Понякога просто така, да не чакаш,
понякога просто така, през сълзи.

1985г.

© Нели Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??