6.12.2007 г., 9:36 ч.

Понякога 

  Поезия » Любовна
445 0 3

ПОНЯКОГА

Понякога съм като слънце в мрака,
понякога съм като огън сред снега,
понякога съм песента на птица,
такава съм - дали ще ме обичаш?

 

Понякога съм като лятна буря,
понякога аз всичко разрушавам,
понякога крещя ти, че те мразя,
понякога... и аз не се познавам...

 

Забрави сега каква била съм,
всичко преди тебе аз забравих.
Истинска сега пред теб заставам,
а ти реши дали ще ме обичаш.

 

03. 09. 2007 г.

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??