4.10.2017 г., 18:47 ч.

Понякога замислено се чудя... 

  Поезия » Любовна
388 2 1

ПОНЯКОГА ЗАМИСЛЕНО СЕ ЧУДЯ...


Това обичане тежи,
недоизживяно и горящо като въглен, 
дали с мен сега гориш,
понякога замислено се чудя...


Да пием за неизживяната любов,
туптяща и искряща като вино,
дали за мене мислиш ти,
понякога замислено се чудя...

 

Поглеждаме с недолюбени очи,
в сърцата си, които все се търсят,
дали и ти за мен туптиш,
понякога замислено за чудя...


А моите сълзи всяка нощ,
безмислено отново те създават,
да пием за неизживяната любов,
и раните, които ни остави...

© Диана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??