8.10.2018 г., 22:48 ч.

Попитах 

  Поезия » Любовна
714 0 0

Попитах морето - къде и как е любовта ми?

То каза ми:

На безлюден остров зад незрими води

умира твоята Любов любима

и няма сила, с която ти би

я спасил,тя е невъзвратима...

 

Попитах небето - къде и как е любовта ми?

То каза ми:

В незнайна вселена сред незрими звезди

умира твоята Любов ранима

и няма сила, с която ти би

я спасил,тя е невъзвратима...

 

Попитах сърцето - къде и как е любовта ми?

То каза ми:

Съвсем е на близо - у мен се таи

и пои ме със радост неземна

и ничие разстояние нея не би

я убило - тя е нетленна...

© Васил Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??