3.04.2008 г., 21:04 ч.

Попитай Луната 

  Поезия
913 0 2
Когато звездите изгреят,
когато Луната е пълна,
когато ме търсиш, се вгледай във нея
и може при теб да се върна.

Когато навънка вятърът свири
и носи хартийки и шума,
когато си сам, ме повикай без думи
и може при теб да се върна.

Когато боли те сърцето отляво,
когато ти е студено.
Когато си стискал устни до бяло
и всичко във теб е строшено.

Тогава се вгледай отново в звездите,
тогава попитай Луната.
И тя ще ти каже, че седнала в мрака,
отвънка отдавна те чакам


http://youtube.com/watch?v=Uhdajt0C1sE

© Таис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??