3.04.2008 г., 21:18 ч.

Попитай... мен 

  Поезия
551 0 2

Отминала песен

за отминали дни,

за странните хора,

дето нявга били...

Отминали думи

с отминал стремеж,

за корени в бури,

дето нямат вървеж...

За тях избуял е

пролетният цъфтеж,

за тях и за нас е

- възкресенски копнеж...

Отминала песен

за отминали дни,

за странните хора,

дето нявга били...

© Гери Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??