12.12.2018 г., 0:35 ч.

Попътувай със мен! 

  Поезия » Друга
269 1 0

На ръба на скалата,
с развени коси
Вятъра тихо в ухото ми шепне...

 

На върха Свободата
родена с орли
с Любовта ми се ражда, живее и крепне.

 

В самота Красотата
пъстроцветно блести
Като ехо далечно повтаря и екне!

 

Гордостта в Тишината
смирено мълчи...
Като плесен на слънце - изчезващо вехне!

 

Попътувай със мен!
Това може би стига
да разцъфне във прелест първопролетен храст...

 

И от туй окрилен
до мене пристига
на другарство и обич прекрасният час!

© Ангел Милев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??