3.07.2009 г., 23:02 ч.

Пораснах 

  Поезия » Друга
561 0 1

И тази вечер не дойде,
а нали за мене беше резерве?!
Обичаш с мен да си играеш,
но ще се опариш, това да знаеш!

Малката ти кукличка изчезна,
сега ред е крилата ти да резна!
Свърши вече твоето време,
отървах се аз от затворническото ти бреме!

Върви си, бързо се махни,
ще затрия всичко, разбери!
Когато те исках, ти не разбра,
вече съм друга и са други времена!

© Йоанна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??