10.02.2011 г., 19:51 ч.

Порастване 

  Поезия » Философска
901 0 2
Зимата ухае ми на пролет,
слънце от гнездото си полита,
мислите - кокичета наболи,
колко съм пораснала, ме питат.

Колко съм пораснала, не зная,
ведър ми е коренът и жаден,
с цъфналите клони търся рая,
който отначало ми е даден.

© Милена Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??