13.08.2008 г., 10:29 ч.

поредната "разхвърляна бележка" ... 

  Поезия » Друга
919 0 2
Къде е вятърът, когато сякаш само той ми остана,
къде е животът ми, отекъл се във някоя канавка,
къде си и ти, когато Луната си отива,
когато душата ми самотна пак без теб изстива,
къде си, когато поредната сълза замръзва във окото,
когато болката се разбушува,
когато ръбът примамливо ме гледа,
когато пропадам, подмамена от яркия му блясък...?

© Тедитууу Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??