8.03.2009 г., 4:03 ч.

Послание 1 

  Поезия » Друга
549 0 2

Всички сте гости на таз Земя,

всички сте преходни чак до смъртта,

тук вий живейте живота човешки,

който е низ от любови и грешки.

Който душата си усмири,

който на Бог я дари,

ще бъде високо в небето

и ще повярва в небитието.

Земята ви стене, задъхва се веч

от този брътвеж.

Не може веч да устои

на земните злини.

Ще дойде този ден,

във който всеки ще плати

за своите лъжи.

Ще дойде този ден,

рода човешки ще е победен.

Той ще бъде покорен от злото.

Дяволът вселил се е във всеки

и го води в пропастта,

взима всякоя душа, която

мисли  само за пари.

Злото Ви затри.

Ще Ви изтрия от лицето на Земята!

Ще се пържите във Ада!

Ще се молите за прошка!

Но ще прибера достойните миряни,

истински зовящи се християни.

Ще спра раздора земен

и ще бъда верен на доброто.

Вярвах, че ще спрете!

Вярвах, че ще разберете

що говоря в този час,

но никой не послуша моя глас.

Ще бъде страшно, люде, казвам аз,

за сетен път, но е последен път,

във който аз предупреждавам!

От Земята ще изтрия,

то със страшна сила,

всеки, който се зове неверник грешен

и убиец, даже и крадец.

Не ще търпя ви веч и ще изпълня

туй, що думам.

Последна таз отсрочка давам,

и ще сляза на Земята ви гореща,

за последната ни среща!

Казах Аз Единствен Твой Бог!

 

 

 

 

 

© Галя Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Не може веч да устои
    на земните злини"
    ---------------------------------------------------------------------
    За съжаление несъвършенството на човешката природа е факт...
    И все пак доброто в нас е по-силно от злото и ще го победи...
    Може би... Да се надяваме...!
    ПОЗДРАВИ!
Предложения
: ??:??