11.09.2013 г., 22:12 ч.

Послание 

  Поезия » Друга
567 0 1

              Послание

 

Разнасяй родния ни чар,

показвай нашия буквар

и песента на таз земя,

за нас - България е тя!

                                    

                                        04.08.2005

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??