14.10.2004 г., 20:52 ч.

Последен сън 

  Поезия
1390 0 1
                                   Последен сън
Затварям очи сънувам и нищо аз не виждам дори не чувам,
затворен в тъмна стая аз се крия-тишина поглъща тази килия
Къде ..Къде отивам аз сега?- не знам това.

Искам пътя да открия,който води извън моята килия
лицето си с прясна вода да измия,
лъжите си поне да избърша с хавлия.

Сърцето ми спира да пулсира   
попадам в студен свят-бяла квартира
целият мръсен съм от помия
Как да се измия?

Къде..Къде отивам аз сега?-не знам-в Рая Ада или в някой храм.
Дали живях добре ?-отговора е в моето сърце.
Избягах от собствения си затвор и влизах аз от спор в спор.
Искам да живея в плам-далеч от този кошмарен сън.
Клепачите тежат сега -вратата вече е затворена.
Дали е само сън това? Аз не знам.
Вдишвам,издишвам,
вдишвам,издишвам,
издишвам,издишвам,издишвам!

© Цветелин Замфиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??