2.11.2008 г., 19:27 ч.

Последна нощ 

  Поезия
765 0 21
 

Последна нощ ти подарявам

и тръгвам с първите лъчи,

за всяка грешка ти прощавам

и за горчивите сълзи.

 

Изпий последната наслада

от тялото ми тази нощ

и запали свещена клада

от страст на победител-вожд.

 

В блаженството на ритуала

душата грешна пречисти,

че с утрото да не предава

и други влюбени очи.

 

© Наташа Басарова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??