Последна нощ ти подарявам
и тръгвам с първите лъчи,
за всяка грешка ти прощавам
и за горчивите сълзи.
Изпий последната наслада
от тялото ми тази нощ
и запали свещена клада
от страст на победител-вожд.
В блаженството на ритуала
душата грешна пречисти,
че с утрото да не предава
и други влюбени очи.
© Наташа Басарова All rights reserved.
Браво, Нати!