20.09.2019 г., 16:56 ч.

Посреща ме отворена врата 

  Поезия » Строги форми
359 0 1

Нахоках здраво лошата съдба...

и вяра сложих в празната торба.

 

През рамо метнах я и тръгнах сам

по пътя неотъпкан, ала зная

зад планините синьобели, там,

една надежда чака в топла стая.

 

Вървя през снежни долини, мечтая.

Пресичам смело буйната река.

В гората страх не мога да позная

от вой или от рев на звяр сега.

 

И ето ме пред прага, все така

посреща ме отворена врата.

" Благодаря " щастлив ще изрека

с целувка щом ме стопля Любовта.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекрасно е да имаш мотив да продължиш... а когато това е любовта - щастлив си разбира се. Поздрави, Асенчо!
Предложения
: ??:??