18.07.2008 г., 17:14 ч.

посветено 

  Поезия » Любовна
687 0 4
Не ме познаваш и не знаеш...
Как ме гори тъгата проклета,
как смехът ми умира отчаян,
съзирайки птичата клетка.

Как сплитам молитвено пръсти...
Как се събуждам сутрин,
как винаги съм пропускала -
най-романтичното утро.

Как в очите ми вече не грее
нито една, едничка сълза...
Как се опитвах да оцелея -
заключвайки всяка врата.

Не ме познаваш и не знаеш...
Как боледувам от щастие...
Днес ти признавам, вятърко -
не съм фея - просто жена съм!

© Лили Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??