24.01.2010 г., 21:50 ч.

Посветено на... никого 

  Поезия » Друга
830 0 3

Нищо не можах да сторя аз...

Опитах да те нарисувам

Не можах

Опитах песен да изпея

Не можах

Прекрасен стих опитах да напиша

Отново не можаж...

Какво ли аз не пробвах?

Все твойта красота неземна

Убива моето изкуство

Да те забравя се опитах

Не можах

Цветята гледах  и все теб виждах

Какво ли аз не пробвах?

Душата твоя в мен се бе вселила...

Да те върна се опитах

Не можах

Споменът за теб не те допуска

Какво ли аз не пробвах...

Но теб те няма...

© Борислава Григорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??