27.11.2008 г., 18:30 ч.

Потайностите на загадъчното 

  Поезия » Любовна
519 0 1
От потайностите на загадъчното
в безвремието на очите ти
Слънцето е над порядъчното,
обгърни ме с косите си. 

И пътищата са забравени,
въздишката преднамерено подправена,
тези грижи са предвидени,
мисълта ти е оставена.

Пречупвам погледа в сенките,
изписани от времето,
предвиждам с теб безсилие
да си взема бремето.

Отливаш малко от сълзите,
мразя да ги пия.
Бягах срещу вълните,
невидимото ще разкрия.

© Георги Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Пречупвам погледа в сенките,
    изписани от времето,
    предвиждам с теб безсилие
    да си взема бремето.

    Чудесен стих! Много ми харесва, многооо...
Предложения
: ??:??