27.11.2011 г., 18:41 ч.

Потънали в очите на зората... 

  Поезия » Друга
1118 0 14

Потънали в очите на зората...

 

Отчаяно ще жънем страхове - 

потънали в очите на зората,

ще плащаме горчиви грехове -

заровили мечтите си в земята...

 

Отчаяно ще търсим мъдростта

в души, повратно остарели,

ще срещнем дързост и тъга

в стени, от болка опустели...

 

Ще ни заблъска яростно света - 

наситил се на пръснатата обич,

ще пием загорчала красота - 

до следващия поетичен повик...

 

Във него ще открием самота,

ала ще бъдем истински щастливи,

в куплетите ще скрием любовта,

която ни опази живи... 

© Радосвета Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??