4.02.2020 г., 15:58 ч.

Поуката от случая "баба Стойна" 

  Поезия » Гражданска
410 0 1

Полицаи идат на талази

сметка да искат на баба Стойна.

Вместо полицията нас да пази -

чистите* - от престъпни врази,

тя с постъпка непристойна

народа си отново гази.

Големи мъже са, сила демонстрират

пред стара немощна жена,

вместо Черепа да репатрират,

Боже, това не е нормална страна!

 

*В смисъл тези, които не вършат престъпления.

 

Целта ми не е да политиканствам, а само да изразя своето възмущение, че властниците изпращат полиция срещу стара жена без да е извършила престъпление.Може ли такова безобразие в демократична и правова държава?

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??