13.12.2006 г., 9:44 ч.

Повече не мога 

  Поезия
966 0 2
Защо всичко е толкова сложно,
защо любовта ми с теб е нещо невъзможно.
Казваш, че ти напомням за всяка твоя бивша,
а понякога се чувствам така излишна.
И често се чудя толкова ли много искам да съм с теб,
а ти да ме караш да се чувствам като ненужен човек.
За мен ти си единствен на света,
и за теб съм готова дори и в ада да горя.
Често се чудя какво да направя,
за да ме забележиш
и всички свои терзания да забравя.
Понякога те мразя,
понякога те обичам,
но никога не спирам след тебе да тичам.
И повече не мога, не издържам така,
ти да ме държиш в неизвестността.

© Цвети Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??