11.03.2009 г., 11:03 ч.

Повярвай 

  Поезия » Друга
863 0 16

 

Чрез къшей облак,

чрез една прашинка,
чрез глътка въздух,

капка светлина,
в един случаен ден,

като настинка
преболедувай всяка рутина!

Взриви натрупаната в теб умора!

Измий очите си от самота!

Разкрий се към света

като прозорец,

и разцъфти

в букетче от цветя!

Вдъхни от аромата на живота!

Зачерквай бариери!

Полети!

Повярвай,

че си жив и тук, защото

на някого си нужен точно ти!

 

© Валентина Шейтанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??