Празнуват всички в тези светли дни,
празнуват, а душите тайно питат.
Какво се случва с нашите мечти –
на рамото все кацат и отлитат?!
Понечиш дръзко да я уловиш –
мечтата, щом стои на твойто рамо.
А после с нея волно ще летиш,
изпълнен с пълна доза смелост, само.
Затуй си пожелаваме късмет,
че сякаш, то от нас не ще зависи.
А всъщност, със мощта ще си обзет,
щом вярваш в силите си, извиси се!
© Данаил Таков Всички права запазени