13.02.2018 г., 10:00 ч.

Позиция – модел 1 

  Поезия » Философска
255 0 0

 

 

Контактът вкопчен във стената

ме гледа щепселно от упор,

а погледът ми леко посивял,

потъва във отблясъците на бакелита бял.

 

 Така минута след минута, час след час

овладеният графит възкресява върху листа

профил, полупрофил и анфас…

19.01.2018 г.

© Константин Корадов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??