17.11.2020 г., 22:43 ч.

Познай световната история 

  Поезия » Философска
710 1 1

Познай добре световната история! –

Нима не ти е за Човека жал?...

Войни, борби за власт и територия!...

Ех, кой ли мъдро е света разбрал?

 

И кой ли може да ти отговори

защо немее нашият простор?...

Ти виждаш ли, че всяка територия

е пълна с доста скелети и тор?...

 

Марин Тачков

© Марин Тачков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??