Nov 17, 2020, 10:43 PM

Познай световната история 

  Poetry » Phylosophy
959 1 1

Познай добре световната история! –

Нима не ти е за Човека жал?...

Войни, борби за власт и територия!...

Ех, кой ли мъдро е света разбрал?

 

И кой ли може да ти отговори

защо немее нашият простор?...

Ти виждаш ли, че всяка територия

е пълна с доста скелети и тор?...

 

Марин Тачков

© Марин Тачков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??