4.08.2009 г., 16:18 ч.

Позволи ми... 

  Поезия » Любовна
1311 0 5

 

Позволи ми да вляза в очите ти
със росата, преди да се съмне,
да събудя зеленото с изгрева,
чародейно в лъчите да звънна,
да се плъзна полека през миглите,
под ириса с дъгата да свърна,
да отключа с целувка зеницата,
като твоя сълза да се вдлъбна...
Посвети ме във тайнството изворно.
Не ме пускай с плача да лудея!
И когато притихнал си езерно,
ти приставам! Вечността ще ни слее...

© Теди Савчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??