9.05.2008 г., 16:21 ч.

Прас! 

  Поезия » Друга
1306 0 18

                     Прас!

                     Поредната врата

                                   в лицето ми се забива...

                                            Това злато на пръста ми

                                                       жари като коприва...

                                            Сама избирам затвора си,

                                    а понякога и ключаря...

                       Искам да съм опитомена...

                                    ... като те видя -

                                               да отмалявам...

                                                       Знам, не съм амазонка

                                                   .... найсет годишна,

                                               обаче очите ми -

                                      те са предишните...

                       Ама, че многоточия -

                                    цяло въже

                                             (спасително?)

                                                    Ако отключиш вратата,

                                                                            ще те повикам          

                                                                                   (неунизително!)

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??