28.10.2010 г., 16:44 ч.

Право на споделяне 

  Поезия » Любовна
1291 0 11

/на Тамара/

 

Случайно, след пожар се срещнаха -

душата Аз,

душата Ти.

 

Дели ги дъх от съвършенството.

О, Дъх, поспри!

Дъх, отдъхни!

 

Че имат право оцелелите -

сърцето Аз,

сърцето Ти -

 

на обич, вяра и споделяне.

Бъди до мен,

бъди, бъди...

 

/март 2005/

© Яким Дянков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??