23.09.2008 г., 7:22 ч.

Празна е душата ми 

  Поезия
1291 0 2
 

Празна е душата ми

 

Поглеждам към теб, а все едно те няма.

Прегръщам те, правя се на мила,

опитвам да прикрия зеещата яма,

но да се преструвам вече нямам сила.

 

Нека да забравим цялата история.

Откакто бяхме заедно изминали са векове.

Няма смисъл отново да се боря

за любовта, която спря да ме зове.

 

Измъчвах се, опитвайки да те обикна,

правех се, че ти пробуждаш сетивата ми.

Но с фарса не можах да свикна,

защото празна е душата ми...

 

© Милена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??