Sep 23, 2008, 7:22 AM

Празна е душата ми 

  Poetry
1286 0 2
 

Празна е душата ми

 

Поглеждам към теб, а все едно те няма.

Прегръщам те, правя се на мила,

опитвам да прикрия зеещата яма,

но да се преструвам вече нямам сила.

 

Нека да забравим цялата история.

Откакто бяхме заедно изминали са векове.

Няма смисъл отново да се боря

за любовта, която спря да ме зове.

 

Измъчвах се, опитвайки да те обикна,

правех се, че ти пробуждаш сетивата ми.

Но с фарса не можах да свикна,

защото празна е душата ми...

 

© Милена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??